top of page

Честотна лента: 3-15 MHz;
Брой елементи: 128;
Зрителен ъгъл: 147°
SonoScape 6V3A е съвместим със следните модели ехографи: S50 ; P50 ; P40 ; P25 ; P20 ; P15 ; S12

Трансвагинален манипулационен трансдюсер SonoScape 6V3A /3-15 MHz/

0,00 лв.Price
  • Високоспециализиран гинекологичен трансдюсер, предвиден за провеждане на манипулации под ехографски контрол.